Η αποστολή με courier στο χώρο σας, γίνετε μέσω της συνεργαζόμενης με το Nailtips, εταιρεία ταχυμεταφορών, Γενική ταχυδρομική ή με την Πόρτα -Πόρτα με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Φυσικά σε περίπτωση που επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφοράς, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Οι παραγγελίες μέχρι τις 15.00 αποστέλλονται (εφόσον υπάρχει διαθέσιμο στοκ) την ίδια ημέρα, αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εκτός Σαββάτου-Κυριακής και αργιών. Τα εμπορεύματα θα βρίσκονται στο χώρο σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα αποστολής σε περίπτωση που η περιοχή σας εμφανίζετε ως κανονική στην ιστοσελίδα της Γενικής ή της Πόρτα-Πόρτα. Για τις υπόλοιπες περιοχές χρειάζονται 1 μέρα επιπλέον. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η αντικαταβολή σε παραγγελίες κάτω των 20€ δεν υποστηρίζεται. Σε αυτήν την περίπτωση οι παραγγελίες πληρώνονται με πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση, IRIS ή VIVA payment.

Τα έξοδα της courier επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από :

Παραγγελίες άνω των 30,00€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ για περιοχές εντός κέντρου Θεσσαλονίκης (από Βαρδάρη μέχρι και την Έκθεση)

Παραγγελίες άνω των 50,00€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ για τις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Παραγγελίες άνω των 100,00€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ οπουδήποτε αλλού
Συγκεκριμένα τα έξοδα της courier Γενικής για παραγγελίες μέχρι 4 κιλά είναι :

Για όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή η χρέωση είναι 6€ (λόγω της αύξησης τιμής στα καύσιμα η Γενική Ταχυδρομική αυξάνει τα έξοδα αποστολής). Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνετε 1,85 για την ηπειρωτική Ελλάδα και για την νησιωτική.
Για τις παραγγελίες μέσω Πόρτα-Πόρτα για παραγγελίες έως 2 κιλά:
Για όλη την Ελλάδα η χρέωση είναι 3,5 € και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεστε 1€. Αντικαταβολή είναι 2 ευρώ. Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το βάρος για όλες τις courier αν τα προϊόντα είναι ογκώδη και ελαφρά υπολογίζεται και ογκομετρικά με τον εξής τύπο: ύψος Χ πλάτος Χ μήκος/5000

“Όποιο είναι μεγαλύτερο το ογκομετρικό ή το κανονικό βάρος αυτό χρεώνουν.

Σε περιπτώσεις ιδιαίτερα μεγάλου όγκου/βάρους παραγγελιών, το Nailtips θα σας εξυπηρετήσει με αποστολή της παραγγελίας σας με συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση

Για την Κύπρο έχουμε κάνει ειδική συνεννόηση με την Πόρτα-Πόρτα και το κόστος είναι 20 € για παραγγελία εώς 3 κιλά.

Νέα υπηρεσία χαμηλού κόστους «Εμπορευματική Μεταφορά Κύπρος»

Η Γενική Ταχυδρομική προσφέρει τώρα μέσω της νέας υπηρεσίας «Εμπορευματική Μεταφορά Κύπρος» τη δυνατότητα για οικονομικότερη προώθηση αποστολών προς Κύπρο σε όλους τους μόνιμούς της συνεργάτες. Πιο συγκεκριμένα:

Για αποστολή βάρους έως και 5 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 13,50 €.
Για αποστολή βάρους από 5 έως και 10 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 26,78 €.
Για αποστολή βάρους από 10 έως και 15 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 36,83 €.
Για αποστολή βάρους από 15 έως και 20 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 50,00 €.