Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα να κάνετε τις αγορές σας,μέσω Τράπεζας Eurobank ή Paypall. Επίσης σε περίπτωση που δυσκολέυεστε να πληρώσετε με την κάρτα σας ζητήστε μας την υπηρεσία payment link και θα σας αποστείλουμε στο mail που θα μας υποδείξετε τη δυνατότητα ασφαλούς σύνδεσης για να κάνετε την πληρωμή σας με την κάρτα σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 2310260908 ) για να σας γνωστοποιήσουμε αριθμούς λογαριασμών σε τράπεζα της αρεσκείας σας.ΠΡΟΣΟΧΗ παρακαλούμε η τράπεζα που θα επιλέξετε να είναι ίδια με την δικη σας τράπεζα διαφορετικά ενέχουν χρεώσεις εμβάσματος που φθάνουν τα 4 εύρω άνα έμβασμα. Εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο της κατάθεσής σας, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αντικαταβολή

Αν θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας με αντικαταβολή από τις συνεργαζόμενες με το Nailtips courier Γενική Ταχυδρομική και Πόρτα-Πόρτα , τότε μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας όταν παραλάβετε τα προιοντα στον κούριερ.