user posts

Υγιή Πόδια Με Την Φροντίδα Της Fusspunkt

Τα προϊόντα Fusspunkt είναι ποδολογικά προϊόντα κατάλληλα για αντιμετώπιση συχνών προβλημάτων όπως σκασίματα, κάλους, μύκητες, ρωγμές και ξηρότητα στα πόδια. Είναι δερματολογικά δοκιμασμένα  και είναι κατάλληλα και για διαβητικούς.

Όλα τα προϊόντα είναι καινοτόμα με υψηλής ποιότητας συστατικά και υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους. Συστήνονται από τους μεγαλύτερους ποδολόγους και θα τα βρείτε όλα στο: www.nailtips.gr

Ας τα δούμε αναλυτικά!

 

1) Scrhunder Wunder Creme-

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάλους, σκληρύνσεις και ρωγμές στις φτέρνες;

Η Scrhunder Wunder Creme σας δίνει την λύση. Είναι ειδική κρέμα ενάντια στις σκληρύνσεις και στις ρωγμές . Έχουν βοηθήσει πολλούς που έχουν ανάλογο πρόβλημα και περιέχει ουρία 15%.

Θα την βρείτε εδώ

 

2) Κρέμα Λιπιδίων

Έχετε πολύ ξηρά πόδια; Τα πόδια σας δεν  είναι αφυδατωμένα; Θέλετε να αποτρέψετε την δυσάρεστη οσμή ειδικότερα το καλοκαίρι;

Η Fusscreme mit Lipiden σας δίνει την λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Αποτελείτε από έναν συνδυασμό λιπιδίων και ουρίας 10%, λάδι αβοκάντο και εκχύλισμα φυκιών. Έτσι το δέρμα σας είναι βαθιά ενυδατωμένο, απαλό και ξεκούραστο.

Θα την βρείτε εδώ

 

3)Κρέμα με Ισλανδικά βρύα

Εάν επιθυμείτε να έχετε ένα ενυδατωμένο και ελαστικό  δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε η κατάλληλη κρέμα είναι αυτή. Πείτε τέλος στην ξηρότητα δέρματος  και βοηθήστε την ανάπλαση του.

Θα την βρείτε εδώ

 

4)Ειδική Προστατευτική Κρέμα

Επιθυμείτε μία προστατευτική κρέμα για τα πόδια σας; Αντιμετωπίζετε προβλήματα ξηρότητας με κνησμό, ερυθρότητα και μύκητες;

Αυτή η ειδική προστατευτική κρέμα Fusspunkt με αναζωογονητικό αποτέλεσμα χρησιμοποιείται για την τακτική φροντίδα του ευαίσθητου σε μύκητες δέρματος. Ένα καινοτόμο σύμπλεγμα βιταμινών ενισχύει την επιδερμίδα και ενισχύει ταυτόχρονα την εικόνα και υφή του δέρματος.

Θα την βρείτε εδώ

 

5)Κρέμα με Μέλι και Γάλα

 Δώστε ένα άμεσο και ορατό αποτέλεσμα ενυδάτωσης  και ανάπλασης του ταλαιπωρημένου δέρματός σας.

Ειδική κρέμα για λεπτό εύθραυστο και ραγισμένο δέρμα.

Θα την βρείτε εδώ

 

6)Dermapunkt-Κρέμα Σώματος

Αντιμετωπίζετε προβλήματα δερματίτιδας και ψωρίασης;

Κρέμα ενυδάτωσης μεγάλης διάρκειας κατάλληλη για ευαίσθητο και αλλεργικό δέρμα  με δραστικά συστατικά όπως ουρία , έλαιο νυχτολούλουδο και avocado. Eνυδατώνει, θρέφει και αναπλάθει.

Θα την βρείτε εδώ