Ανακοινώσεις

Οδηγός Εργαλείων: Ψαλιδάκια Επωνύχιων STALEKS

Σήμερα θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας στον Οδηγό Εργαλείων του NailTips. Σειρά έχει το επαγγελματικό ψαλίδι επωνύχιων της σειράς EXPERT από τη STALEKS PRO, καθώς υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με την επιλογή αυτού του εργαλείου.

Η αφαίρεση της επιδερμίδας είναι ένα ουσιαστικό σημείο στη διαδικασία μανικιούρ τόσο από αισθητικής όσο και από υγιεινής άποψης. Η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της επιδερμίδας οδηγεί σε σπασμένα νύχια και πληγές. Προκαλεί ενόχληση και δίνει στα νύχια μια δυσάρεστη όψη.

Η αφαίρεση του δέρματος γύρω από την πλάκα των νυχιών απαιτεί προσοχή και επαγγελματισμό. Το επαγγελματικό ψαλίδι επωνύχιων της σειράς EXPERT της μάρκας STALEKS PRO θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε τέλεια στην εργασία. Το εργαλείο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και μπορεί να καλύψει τις πιο αυστηρές απαιτήσεις των μανικιουριστών.

ΤΙ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ EXPERT;

Όλα τα επαγγελματικά ψαλίδια επιδερμίδας συνδυάζουν ανοξείδωτο ατσάλι, λεπτές στενές λεπίδες, ευκολία στο κόψιμο χωρίς να προκαλεί πληγές και ευκολία στη συντήρηση.

 1. Όλοι οι κόφτες σειράς Expert είναι κατασκευασμένοι από  υψηλής ποιότητας χάλυβα 40×13  με υψηλή περιεκτικότητα σε χρώμιο. Μια μοναδική μέθοδος που κάνει το υλικό τόσο ανθεκτικό και το υψηλό ποσοστό χρωμίου δίνει αντοχή στη διάβρωση. Για πρόσθετη προστασία από τη διάβρωση, όλα τα εργαλεία της σειράς Expert γυαλίζονται σε εφέ καθρέφτη χρησιμοποιώντας πάστα GOI. Η πάστα GOI χρησιμοποιείται για λείανση και στίλβωση κραμάτων χάλυβα. Δίνει ένα γυαλιστερό φινίρισμα στο εργαλείο.
  Το 40% της περιεκτικότητας σε άνθρακα είναι υπεύθυνο για τη σκληρότητα του χάλυβα.
  Το 13% της περιεκτικότητας του κύριου στοιχείου κράματος (χρώμιο) – είναι υπεύθυνο για την αντοχή στη διάβρωση.
 2. Τα κύρια πλεονεκτήματα του ψαλιδιού EXPERT είναι  οι λεπτές, στενές λεπίδες  που βοηθούν στην ποιοτική αφαίρεση της επιδερμίδας και της τραχιάς επιδερμίδας, ακόμη και στα δυσπρόσιτα σημεία. Επιτυγχάνεται χάρη στο επαγγελματικό χειροκίνητο ακόνισμα.
 3. Υπάρχει μια  ελαφριά οπισθοδρόμηση στο ψαλίδι , η οποία μειώνει την τριβή των λεπίδων μεταξύ τους, έτσι ώστε το ψαλίδι να διατηρεί τις ιδιότητες κοπής τους.
 4. Το ψαλίδι επιδερμίδων EXPERT  μπορεί να απολυμανθεί και να αποστειρωθεί  εάν τηρείτε τους κανόνες λειτουργίας.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΨΑΛΙΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ EXPERT;

Το επαγγελματικό ψαλίδι επιδερμίδας EXPERT διακρίνεται από το μήκος της λαβής και τη λεπίδα εργασίας, το σχήμα της λαβής και το σχέδιο για τους δεξιόχειρες/αριστερόχειρες τεχνικούς.

 • Διαστάσεις . Στα κλασικά  μοντέλα, υπάρχουν 3 τύποι μήκους της λαβής και της λεπίδας εργασίας. Υπάρχουν μεγέθη S, M, L. Με την αύξηση του μήκους της λαβής, το μήκος της λεπίδας εργασίας αυξάνεται αναλογικά. Έτσι, κάθε τεχνίτης νυχιών θα μπορεί να επιλέξει μόνος του ψαλίδι άνετου μεγέθους.
 • Σχήμα λαβής . Στη γραμμή υπάρχει ένα μοντέλο  SE-20, διαφέρει στην κάμψη της λαβής. Αυτός ο ασυνήθιστος σχεδιασμός παρέχει άνεση κατά τη λειτουργία, καθώς το εργαλείο χωράει άνετα στην παλάμη του χεριού σας.
 • Δεξιά / Αριστερόχειρα Κατασκευή . Οι τεχνίτες νυχιών οι οποίοι εργάζονται με το αριστερό χέρι μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα κατάλληλο επαγγελματικό εργαλείο. Στη γραμμή, υπάρχουν ψαλίδια για αριστερόχειρες, τα οποία, λόγω του ειδικού σχεδιασμού, επιτρέπουν τη βελτίωση της όψης της γραμμής κοπής και παρέχουν μια άνετη θέση του χεριού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Σε τέτοια ψαλίδια, η λεπίδα εργασίας βρίσκεται στην κορυφή και η κοπή πραγματοποιείται από αριστερά προς τα δεξιά.
 • Μικροψαλίδι Podo. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης το μικρο-ψαλίδι επιδερμίδας (Podo 21 7mm). Το μικροψαλίδι είναι ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο από το συνηθισμένο ψαλίδι. Λόγω του γεγονότος ότι οι λαβές αναπηδούν και μπορούν να κρατηθούν άνετα με δύο δάχτυλα, το χέρι κουράζεται λιγότερο κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Έτσι, η μεγάλη γκάμα ψαλιδιών της σειράς EXPERT επιτρέπει σε κάθε επαγγελματία τεχνίτη νυχιών να επιλέξει το πιο βολικό και ποιοτικό εργαλείο για τον εαυτό του, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Related Posts