Προετοιμασία φυσικού νυχιού

1. Απλώστε με ελαφρύ μασάζ στα χέρια σας και στα χέρια της πελάτισσάς σας αντισηπτικό.

2. Κάντε στεγνό μανικιούρ (χωρίς νερό ή αφαιρετικά επονυχίων) και δώστε σχήμα στο ελεύθερο άκρο του φυσικού νυχιού.

3. Λιμάρετε πολύ ελαφρά την πλάκα του νυχιού με λίμα 100/180 για να αφαιρέσετε τη λιπαρότητα της επιφάνειας και για να βελτιωθεί η συγκόλληση. Καθαρίστε και αφυδατώστε την πλάκα του νυχιού χρησιμοποιώντας Nail Degreaser σε ένα χαρτάκι κυτταρίνης.

Εφαρμογή προϊόντος – K-Polish Shield

1. Απλώνετε μια υπερβολικά λεπτή στρώση Base Coat στα νύχια και των πέντε δακτύλων. Σιγουρευτείτε ότι σφραγίσατε καλά τα ελεύθερα άκρα τους και πολυμερίστε τα στη UV λάμπα για 60-90 sec led 30 sec

2.  Απλώνετε μια πολύ λεπτή στρώση χρώματος, K-polish Shield να φαίνεται σχεδόν να διάφανη. Πολυμερίζετε 2 min 30 sec Led. Απλώνετε μια δεύτερη λεπτή στρώση χρώματος με την οποία θα πετύχετε πλήρη κάλυψη και πολυμερίζετε για άλλα 2 min 30 sec led

3. Απλώνετε μια λεπτή στρώση k-Polish  Top Coat σφραγίζοντας τα ελεύθερα άκρα. Πολυμερίζετε για 2 min 30 sec led. Αφαιρείτε το κολλώδες στρώμα με Cleaner χρησιμοποιώντας χαρτάκια κυτταρίνης.

4. Ενυδατώστε τα επονύχια κάνοντας ελαφρύ μασάζ με λαδάκι.

Εφαρμογή προϊόντος –  k- Polish Shield French

1. Απλώνετε μια υπερβολικά λεπτή στρώση  Base Coat στα νύχια και των πέντε δακτύλων. Σιγουρευτείτε ότι σφραγίσατε καλά τα ελεύθερα άκρα τους και πολυμερίστε τα στη UV λάμπα για 60-90 sec 30 sec led

2. Ανακινήστε καλά το k-Polish Pro Pink Cashmere ή Pale Pink ή Snow Angel πριν από τη χρήση. Απλώνετε μια πολύ λεπτή στρώση και πολυμερίζετε 2 min. Απλώνετε μια δεύτερη λεπτή στρώση και πολυμερίζετε για άλλα 2 min.

Ανακινήστε το Polish Pro Blanka καλά πριν από τη χρήση. Παίρνετε το πινέλο από το μπουκαλάκι και σκουπίζετε την πίσω πλευρά του στο χείλος του μπουκαλιού για να αφαιρέσετε την περιττή ποσότητα. Το απλώνετε πάνω στο νύχι για να δημιουργήσετε το χαμόγελο. Πολυμερίζετε για 2 min.

3. Απλώνετε μια λεπτή στρώση Polish Pro Top Coat σφραγίζοντας τα ελεύθερα άκρα. Πολυμερίζετε για 2 min . Αφαιρείτε το κολλώδες στρώμα με Cleaner χρησιμοποιώντας χαρτάκια κυτταρίνης.

4. Ενυδατώστε τα επονύχια κάνοντας ελαφρύ μασάζ με λαδάκι.

Αφαίρεση

Υπάρχουν δυο εύκολοι μέθοδοι αφαίρεσης τουK- Polish Shield . Δεν είναι απαραίτητο το λιμάρισμα πριν την αφαίρεση του, αλλά αν το κάνετε τότε επιταχύνετε τη διαδικασία γιατί σπάτε την γυαλιστiκή στρώση.

1. Βάλτε τις άκρες των δακτύλων σας σε ένα μπολ με Acetone. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο λάδι στο Acetone για να αποτρέψετε την αφυδάτωση του δέρματος. Το K-Polish Shield θα ξεφλουδιστεί σε 10 λεπτά.

Ή

1. Παίρνετε ένα χαρτάκι κυτταρίνης βρεγμένο με Acetone και το ακουμπάτε πάνω στα νύχια με το Polish Pro και τυλίγετε κάθε δάκτυλο ξεχωριστά με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

2. Το Acetone εύκολα αφαιρεί το προϊόν σε 10 λεπτά. Εύκολα ξύνετε ότι υπολείμματα υπάρχουν με ένα ξυλάκι.

3. Τα νύχια είναι τώρα έτοιμα για το επόμενο K-Polish Shield Color.

Οδηγίες χρήσης Wonder Gelacq

1. Ξεκινήστε με ένα mini Μανικιούρ (στεγνό).

2. Με ένα Buffer αφαιρείτε την γυαλάδα από το φυσικό νύχι.

3. Αφυδατώστε τα νύχια με Nail Degreaser.

4. Απλώστε μια πολύ λεπτή στρώση χρώματος Wonder Gelacq πάνω στο φυσικό νύχι και απευθείας επαναλάβετε μια δεύτερη στρώση πιο γεμάτη, όπως ακριβώς θα βάφατε με ένα κλασικό βερνίκι, .Προσοχή! Σφραγίστε το ελεύθερο άκρο. a 2′ σε UV ή 30″ σε LED λάμπα.(Στην περίπτωση του γαλλικού μετά από αυτό το βήμα απλώστε την λευκή γραμμή).

5. Αφαιρείτε τo κολλώδες υπόλειμμα με cleαnser.

6. Απλώστε στα επωνύχια λίγο λαδάκι για ενυδάτωση και περισσότερη γυαλάδα !

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Σε περίπτωση που τα νύχια είναι μαλακά ή ταλαιπωρημένα χρησιμοποιείτε το Dual Coat Base & Top που έχει εξαιρετική συγκολλητική ιδιότητα. Εφαρμόστε ένα πολύ λεπτό στρώμα και πολυμερίστε a 2′ σε UV ή 20″ σε LED λάμπα.
  • Σε περίπτωση που θέλετε το χρώμα και η γυαλάδα να διαρκεί γα περισσότερες μέρες απλώστε Dual Coat Base & Top και σφραγίστε το ελεύθερο άκρο. a 2′ σε UV ή 30″ σε LED λάμπα.
  • Στην περίπτωση του γαλλικού η λευκή γραμμή δεν μπαίνει ποτέ απευθείας στο φυσικό ή πάνω στο Dual Coat Base & Top αλλά μόνο πάνω στο χρώμα. Και η γυαλιστική στρώση είναι απαραίτητη αλλιώς θα είναι ανομοιογενής η επιφάνεια λόγω της γραμμής αυτής.
  • Σε περίπτωση που θέλετε σχέδιο, θα γίνει πάνω στην νωπή στρώση χρώματος με σταγόνες από άλλα χρώματα Wonder Gelacq, ή στο πολυμερισμένο χρώμα με διάφορα διακοσμητικά ή Nail Art Pen και μετά απαραιτήτως το Dual Coat Base & Top.

ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

  • Φουσκάλες πάνω στο χρώμα του νυχιού! Αιτίες: έχουν εγκλωβιστεί φυσαλίδες αέρα μέσα στο μπουκάλι ή στο πινέλο σας. Λύσεις: Προσέξτε τον τρόπο που ανακινείτε το μπουκάλι, που στραγγίζετε το πινέλο στο στόμιό του και τον τρόπο που εφαρμόζετε το προϊόν. Δεν θέλει γρήγορες και επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Με μια ελαφριά αργή πινελιά στρώστε το πριν το πολυμερίσετε.
  • Κύματα και ζαρώματα σαν πέτσα! Αιτίες: α)υπολείμματα λιπαρότητας στο φυσικό νύχι β)δεν ανακινήσατε το χρώμα γ) Το στρώμα του χρώματος έγινε παχύ δ) Δεν σφραγίσατε σωστά στις άκρες, ε) Δεν πολυμερίστηκε στο σωστό χρόνο ή οι λάμπες θέλουν αλλαγή. Πρώτα κοιτάξτε τις λάμπες σας.
  • Αποκολλήσεις συνήθως μετά από 2-3 ημέρες. Αιτίες: α)υπολείμματα λιπαρότητας στο φυσικό νύχι β)παχύ στρώμα του Base (εφόσον έχει χρησιμοποιηθεί), γ)δεν ανακινήσατε το χρώμα, δ) Το στρώμα του χρώματος έγινε παχύ, ε) Δεν σφραγίσατε σωστά στις άκρες, στ) Δεν πολυμερίστηκε στο σωστό χρόνο ή οι λάμπες θέλουν αλλαγή. Πρώτα κοιτάξτε τις λάμπες σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ KONAD STAMPING
Εφαρμόστε το βερνίκι στο επιθυμητό σχέδιο. Ξύστε με το ειδικό ξυράφι . Πατήστε με την ειδική σφραγίδα, και μεταφέρετε στο νύχι. Καλύψτε με Top-coat.Για περισσότερες πληροφορίες ελέγξτε τον παρακάτω σύνδεσμο στο You tube http://www.youtube.com/watch?v=nHUSK-Te3zo

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ foile
Εφαρμόστε την ειδική κόλλα με το πινέλο. Μετά από σύντομο διάστημα η κόλλα γίνεται διάφανη. Εφαρμόστε το Foile με την καλή του πλευρά προς τα πάνω κολλήστε και τραβήξτε γρήγορα.
Για περισσότερες πληροφορίες ελέγξτε τον παρακάτω σύνδεσμο στο You tube http://www.youtube.com/watch?v=rdFPyNAkQq0