Ανακοινώσεις

Οδηγός Εργαλείων: Πενσάκια Επωνύχιων STALEKS

Αποφασίσαμε να κάνουμε μια μίνι περιήγηση στην γκάμα μας. Γιατί να μην γνωρίσετε καλύτερα τα αγαπημένα σας εργαλεία; Εξάλλου, το NailTips διαθέτει μια ευρεία ποικιλία εργαλείων για διαφορετικές εργασίες.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα επαγγελματικά Πενσάκια της σειράς SMART από την εταιρεία STALEKS PRO.

Αισθητικός και λειτουργικός σχεδιασμός, πρωτότυπες σχεδιαστικές λύσεις, όλα αυτά είναι εγγενή στη σειρά Smart. Η γκάμα περιλαμβάνει πενσάκια νυχιών, επωνύχιων καθώς και ψαλιδάκια.

Αλλά ας επικεντρωθούμε στα πενσάκια επωνύχιων. Τι ενώνει τα Smart Πενσάκια και ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των εργαλείων της ίδιας σειράς;

Όλα τα Smart Πενσάκια είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι χειροκίνητα ακονισμένα, έχουν ματ φινίρισμα, απαλό κόψιμο και ευκολία στη συντήρηση.

 1. Τα Πενσάκια της σειράς SMART είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας 40X13. Ένα υψηλό ποσοστό χρωμίου παρέχει αντοχή στη διάβρωση.
  Το 40% της περιεκτικότητας σε άνθρακα είναι υπεύθυνο για τη σκληρότητα του χάλυβα.
  Το 13% της περιεκτικότητας του κύριου στοιχείου κράματος (χρώμιο) – είναι υπεύθυνο για την αντοχή στη διάβρωση.
 2. Όλα τα πενσάκια ακονίζονται χειροκίνητα, επομένως το εργαλείο είναι έτοιμο να λειτουργήσει αμέσως μετά την αγορά. Θα εξοικονομήσει όχι μόνο τον χρόνο του τεχνίτη νυχιών αλλά και χρήματα για πρόσθετες υπηρεσίες. Η ακρίβεια των άκρων του σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το εργαλείο για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ακονίζετε ξανά και ξανά.
 3. Η επεξεργασία της αμμοβολής επηρεάζει την αντοχή στη διάβρωση των εργαλείων Smart. Χάρη σε αυτό, όλα τα όργανα της γραμμής έχουν ματ φινίρισμα.
 4. Το γυάλισμα της κατασκευής των αρμών δίνει ένα απαλό και ομοιόμορφο κόψιμο. Ένας τεχνίτης νυχιών θα μπορεί να δουλεύει άνετα με το πενσάκι για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κουράζεται.
 5. Το επαγγελματικό εργαλείο Smart μπορεί να απολυμανθεί και να αποστειρωθεί και είναι επίσης βολικό στη συντήρηση και το ακόνισμα.

Λοιπόν, ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα πενσάκια της σειράς SMART;

Τα εργαλεία της συγκεκριμένης σειράς διαφέρουν στις λαβές, τον μηχανισμό ελατηρίου και το τμήμα κοπής (μήκος, παρουσία «τακουνιού», κλίση).

 • Λαβές. Το μοντέλο SMART 30 3mm έχει μικρότερες λαβές, ενώ το SMART 50 7mm  έχει μακρύτερες λαβές. Το μήκος των λαβών επηρεάζει την άνεση και την άνεση του τεχνίτη των νυχιών. Η άνεση στο χέρι εξαρτάται επίσης από την ευκολία των λαβών.
 • Μηχανισμός ελατηρίου.  Το μοντέλο SMART 31 5mm έχει δύο πλάκες. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το κτύπημα. Το μοντέλο SMART 30 5mm διαθέτει αφαιρούμενο ελατήριο σχεδιασμένο για όσους έχουν συνηθίσει να εργάζονται με ένα τέτοιο ελατήριο. Και οι δύο τύποι μηχανισμού είναι ανθεκτικοί και παρέχουν ομαλή χρήση, επομένως η επιλογή αυτού του στοιχείου εξαρτάται από τις ατομικές προτιμήσεις.
 • Κοπτικό μέρος.  Η σειρά SMART χαρακτηρίζεται από μικρά μεγέθη εξαρτημάτων εργασίας. Το  μοντέλο SMART 50 7mm  έχει ένα τμήμα κοπής με “τακούνι”. Δεν υπάρχει «τακούνι» στα πενσάκια SMART 11 7mm. Η φτέρνα είναι ο βαθμός προεξοχής του τμήματος κοπής τους από την πλευρά των λαβών, προς το επίπεδο ολόκληρου του εργαλείου. Επηρεάζει το βάθος της επιδερμίδας και την ποσότητα “τσιμπήματος” του δέρματος από τις πλευρικές πτυχές των νυχιών. Για λεπτό δέρμα ή κοντά στα αιμοφόρα αγγεία, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τσιμπίδες χωρίς τακούνι.

Τα μέρη κοπής μπορεί να είναι με κλίση (όπως για παράδειγμα, στο μοντέλο SMART 50 7mm) ή χωρίς κλίση (SMART 71 14mm). Η γωνία κλίσης είναι υπεύθυνη για τη θέση του χεριού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αυτή η παράμετρος καθορίζεται ξεχωριστά από τον τεχνίτη των νυχιών.

Η σειρά Smart διαθέτει πενσάκια νυχιών και χαρακτηρίζονται από πιο ογκώδεις λαβές και πιο ανθεκτική κατασκευή αρμών σε σύγκριση με τα πενσάκια επωνύχιων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Τα Πενσάκια της σειράς SMART μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για ένα κλασικό μανικιούρ όσο και ως πρόσθετος βοηθός για hardware manicure.

Κάθε τεχνίτης νυχιών θα μπορεί να επιλέξει ένα βολικό μοντέλο για άνετη και υψηλής ποιότητας εργασία.

Τα Smart είναι μια λύση τόσο για έναν αρχάριο τεχνίτη νυχιών όσο και για έναν έμπειρο επαγγελματία.

Related Posts